Martell-Ventayol

Consultoria d'arquitectura

Resolem els teus problemes d'arquitectura a la distància d'un clic

Volem fer nostres les teves preocupacions per a que deixis de buscar per internet i preguntar a coneguts.

Deixa les teves consultes a les mans de professionals per a poder dedicar-te a allò que de debò gaudeixes.

Senzillament escriu-nos i explica'ns què podem solucionar per tu.

No tenim respostes genèriques, et llegim, ho meditem i et responem allò que necessites saber .

Vull fer la meva consulta

Els nostres plans

Com funcionem?

Ens preguntes i et contestem en 24h

El nostre servei estrella és la consultoria en la safata d'entrada. En el temps que trigues en enviar-nos un correu electrònic ja estem preparant la teva resposta.

Descobreix més

Necessites més acompanyament?

El nostre èxit és alliberar-te de dubtes, donar-te tranquil·litat i proporcionar solucions.

Som exhaustives en la resposta que et donem, t'especifiquem quins organismes has de visitar, quins procediments realitzar o què hauries de tenir en compte.

Tot i així, hi ha consultes que van lligades a un pressupost fet a mida per a tu. Descobreix els nostres serveis per a que executem la teva obra.

Descobreix més

Martell Ventayol

Testimonios

Amb Martell Ventayol hem establert una aliança perfecta entre nosaltres. Han entès a la perfecció allò que encaixa més amb el nostre negoci de joieria.

El seu disseny d'aparadors de Nadal va ser un Èxit rotund, amb la barreja de modernitat i romanticisme. Ara ens han organitzat un acte inaugural per la reobertura de la nostra Joieria, Miralles Joiers. Després de gairebé quaranta anys hem renovat tota la botiga i aquest esdeveniment es mereixia una cosa especial. I això ha estat. Estem realment satisfets i molt agraïts.

Moltíssimes gràcies!

Desde abril 2021, hemos contactado con el despacho de arquitectura Martell Ventayol. Desde el primer momento nos han demostrado su profesionalidad en cada proyecto encomendado.

Con su asesoría, dedicación y eficacia hemos logrado resolver problemas diversos (estructurales, de contención y supervisión de obras vecinales que nos afectaban).

Por todo ello, les continuamos confiando con futuros proyectos, y recomendamos con nuestros amigos.

Hemos trabajado con Martell Ventayol en varios proyectos de nuestro cliente JUMP&YARD, con ocasión de la reforma y refuerzo estructural de la nave de Cornell de 2500 m2.

Para www.ouxion.com es nuestra consultoría estructural de referencia. El servicio profesional es rápido, son precisas y tienen la meticulosidad requerida cuando se trata de análisis estructurales.

Además nos representan perfectamente a la hora de tratar directamente con clientes extranjeros. De plena confianza, y totalmente recomendables.

Gestionar cookies